Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο υποτίθεται ότι ήταν φιλική.

Μετά το επεισόδιο με τις παρακολουθήσεις του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και τη γνωστή δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, η σχέση τους είναι στο μηδέν.

Αυτό ισχυρίζεται η στήλη Θεωρείο της Καθημερινής, που γράφει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι στη μαύρη λίστα του Μαξίμου.

Γράφει το Θεωρείο της Καθημερινής:

Την άποψη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την κόντρα που ακολούθησε με τον Γ. Γεραπετρίτη θα την έχετε σίγουρα υπ΄όψιν. Αυτό που δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό είναι η άποψη του ιδίου του Μητσοτάκη έναντι της σφοδρής επίθεσης που του έκανε ο Βενιζέλος. Θα σας την πω με απλά λόγια. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον στη “μαύρη λίστα” του Μαξίμου και οι- όποιοι- δεσμοί έχουν κοπεί οριστικά.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κεντρώο χώρο που λόγω της υπόθεσης των υποκλοπών, περνούν επιεικώς κρίση:

Οι σχέσεις με τον κεντρώο χώρο είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει την κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, διότι αυτές περιπλέκονται. Για παράδειγμα, κάτι που πέρασε στα ψιλά ήταν μια ανάρτηση του Γιάννη Μανιάτη προ ημερών, που ενώ ήταν γενικού περιεχομένου, εμπεριείχε αποστάσεις από την κυβέρνηση με μια λέξη. Χαρακτήριζε παράνομες τις παρακολουθήσεις, σε αντίθεση με την κυβερνητική γραμμή που τις χαρακτήρισε “νόμιμες” αλλά πολιτικά λάθος.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments