Eνοχλημένος από το επικριτικό φωτορεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” για τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά με σκάφος, εικάζεται ότι είναι ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε ένα τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε στίχους του Νίκου Καλογερόπουλου, επιλέγοντας να δώσει έμφαση στον τίτλο του τραγουδιού… “Όταν γυρίσω θα τους γ…“.

Εξαλλος ο Πάνος Καμμένος: "Όταν γυρίσω θα τους γ@μ@σ@" - Η ανάρτηση "απάντηση" σε καυστικό δημοσίευμα
Τι αναφέρει το ΠΘ

Το πρώτο θέμα σε εκτενές δημοσίευμά του με τίτλο “Πάνος Καμμένος: Σκαφάτος, αρμενίζει στο Αιγαίο…“, αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Όπως γράφει: “Απολαυστικό φωτορεπορτάζ: Σκιάθος, Τρίκερι, Ferretti, μπλουζάκι με τον Σοβιετικό κοσμοναύτη Γκαγκάριν, λευκό μοδάτο παντελόνι – Το όνομά του… κάπου αναφέρθηκε στη Βουλή για τις υποκλοπές, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα στη νέα, απαλλαγμένη από τις σκοτούρες της πολιτικής, ζωή του“.

Μεταξύ άλλων, το ΠΘ σχολιάζει: “Για τους ανθρώπους που συναναστρέφεται είναι αναμφισβήτητο ότι ο Πάνος Καμμένος έχει αφήσει αμετάκλητα πίσω του τις μέρες των ένθερμων ποζάτων θριαμβευτικών εναγκαλισμών του με τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ως συνέταιρος της “πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνησης μαχόταν ως κομάντο τα μνημόνια. Ο πληθωρικός πολιτικός που έδινε στο παρελθόν αγώνες ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα δίκια του λαού και αμυνόταν στις δόλιες επιθέσεις μοχθηρών συμφερόντων του Σόρος και της συμμορίας του, άλλαξε πλέον μπούσουλα. Φαίνεται να έχει κλειδώσει πια στο ντουλάπι των αναμνήσεων τα ζόρια, τις πιέσεις και την εγρήγορση για την ευθύνη του στρατεύματος, όταν εκτελούσε τα κυβερνητικά του καθήκοντα ως πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Μοιάζει να έχει τυλίξει πλέον στο αλουμινόχαρτο της λησμονιάς την ταλαιπωρία της πολιτικής επιβίωσης του κόμματός του, τις έγνοιες ανταπόκρισης σε υποσχέσεις, ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις, την έξαψη της κοινοβουλευτικής σύγκρουσης με τους πολιτικούς του αντιπάλους, το άγχος των εις βάρος του αγωγών από συγγενείς πρώην πρωθυπουργού και δημοσιογράφους, την περιπέτεια της υπόθεσης με τις “offshore της μιας λίρας” της οικογένειάς του, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία”.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments