Σε μια καταγγελία μέσα Instagram προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό της ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί φραστική επίθεση.

Όπως σημειώνει η κυρία Λατινοπούλου, το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου «παρκάρω το αυτοκίνητό μου έξω από μια καφετέρια, προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δύο αλήτισσες, οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά, διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να τις αλλάξω και συνεχίζω, προκειμένου να πάω στο σπίτι μου».

Στο βίντεο που ανήρτησε στα social media η πολιτεύτρια δείχνει το όχημά της, το οποίο έχει γρατζουνιές και σπασίματα, μεταξύ αυτών και έναν κατεστραμμένο καθρέφτη, και τονίζει: «Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή, βρήκα το αυτοκίνητό μου σε αυτήν την κατάσταση. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή».

Καταλήγοντας η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέφρασε την απορία της «γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα. Γιατί τώρα η αστυνομία θα γνώριζε πού βρίσκονται οι δράστες αυτοί. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει».

Facebook Comments