Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει η πρώην προέδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ.


Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, η κα Κωνσταντοπούλου, αποκαλύπτει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής “σίγουρα” ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να την επηρεάσει επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

Ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει”, τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. Η παρακολούθηση, όπως δηλώνει στη συνέντευξη, “αφορούσε κρατούμενο, ο οποίος, υποτίθεται, σχεδίαζε να φάει έναν Συριζαίο. Τότε, είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις”.

parapolitika_konstantopoulou
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε επίσης ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος” αναφορικά με τις υποκλοπές. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφέρει επίσης ότι ο κ. Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό.

Facebook Comments