Για παράνομη διαρροή δικογράφου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και για τους απαράδεκτούς επιθετικούς χαρακτηρισμούς του εισαγγελέα στο πρόσωπο της εντολέα του, κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το MEGA, ο κ. Κούγιας αφού μελέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών προς το δικαστικό συμβούλιο για τις δύο κατηγορίας που αντιμετωπίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, δηλαδή την απόπειρα και την τετελεσμένη πράξη της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας προειδοποιεί ότι θα καταθέσει μήνυση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Το πρώτο που με ενοχλεί είναι η παράνομη διαρροή, για άλλη μια φορά, δικογράφου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το δεύτερο που με ενοχλεί και είμαι βέβαιος ότι ενοχλεί και τους συναδέλφους του Εισαγγελείς, είναι η χρησιμοποίηση από τον κο Εισαγγελέα απαράδεκτων επιθετικών χαρακτηρισμών εις βάρος της κυρίας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

Φαίνεται ότι ο κ. Εισαγγελέας έβλεπε όλο αυτό το χρονικό διάστημα πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και αντέγραψε τα επίθετα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως και κάποιες κυράτσες των πρωινάδικων εκπομπών όλης της εβδομάδος συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, και δυστυχώς έκανε και αυτός το ίδιο λάθος.

Είμαι περίεργος τι θα έχει να πει στην κα κατηγορουμένη, εάν το Δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει την υπόθεση, αθωώσει την κα κατηγορουμένη και δεν δεχτεί το σενάριο περί κεταμίνης που εφευρέθηκε, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, και στο τέλος η δήθεν άσπλαχνη και αδίστακτη δολοφόνος, κατά τον κο Εισαγγελέα, είναι μια χαροκαμένη μάνα, η οποία εξαιτίας απόλυτα αιτιολογημένων ιατρικών λόγων, τους οποίους θα καταθέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα κορυφαίοι διεθνούς φήμης επιστήμονες, έχασε τρία παιδιά.

Facebook Comments