Η  74η τελετή απονομής των βραβείων Emmy, έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, για να τιμήσει τις καλύτερες ερμηνείες και σειρές που ξεχώρισαν φέτος στη «μικρή οθόνη».

Η λαμπερή βραδιά θα μεταδοθεί με πρωτότυπο ήχο, τα ξημερώματα της Τρίτης 13/9 (03.00) από το COSMOTE CINEMA 1HD. Στις 21.00, θα ακολουθήσει στο ίδιο κανάλι, η μετάδοση της τελετής με υπότιτλους.

Ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες, φιγουράρουν 8 σειρές που είναι διαθέσιμες on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή στην COSMOTE TV, οι οποίες διεκδικούν συνολικά, 35 βραβεία. Μεταξύ αυτών, η μεγάλη επιτυχία της φετινής σεζόν «Yellowjackets», η οποία διεκδικεί 7 βραβεία, όπως αυτά της καλύτερης δραματικής σειράς και α΄ και β’ γυναικείου ρόλου. Στην κούρσα των Emmy «τρέχει» και η σειρά «The Great», με τους πρωταγωνιστές της Elle Fanning και Nicholas Hoult, να διεκδικούν βραβείο α’ γυναικείου και α΄ ανδρικού, αντίστοιχα, και τη σειρά να είναι υποψήφια σε 3 ακόμα κατηγορίες.

Επίσης, οι ταλαντούχες Sandra Oh και Jodie Comer είναι υποψήφιες στην κατηγορία α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία τους στο «Killing Eve», ενώ ο Himesh Patel διεκδικεί το πρώτο του Emmy για την ερμηνεία του στο «Station Eleven». Η σειρά που προκάλεσε αίσθηση, αποτυπώνοντας την εξάπλωση μίας πανδημίας, είναι υποψήφια σε 6 ακόμα κατηγορίες. Επιπλέον, το «The First Lady» με τις Viola Davis, Michelle Pfeiffer και Gillian Anderson είναι υποψήφιο σε 3 κατηγορίες, ενώ οι sci-fi σειρές «Star TrekStrange New Worlds» και «The Man Who Fell to Earth» βρίσκονται υποψήφιες σε 5 και 1 κατηγορία, αντίστοιχα. Από τη φετινή τελετή απονομής δεν θα μπορούσε να λείπει το  ανατρεπτικό talk show των 23 Emmy «Last Week Tonight With John Oliver», καθώς απέσπασε 5 συνολικά υποψηφιότητες.

H COSMOTE TV θα είναι αποκλειστικός προορισμός για τα βραβεία Emmy έως το 2026.

Facebook Comments