Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επανεντάσσεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο κ. Κουρουμπλής είχε διαγραφεί από τον Αλέξη Τσίπρα τον Δεκέμβριο του 2021, επειδή είχε κατηγορήσει την κυβερνητική πλειοψηφία για “δολοφονία” όσων πέθαναν από Covid-19.

Μιλώντας κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την έγκριση του κρατικού Προϋπολογισμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα θύματα του κορονοϊού είπε:

“Περιμένουμε να έρθει ο κύριος πρωθυπουργός, ο οποίος όφειλε να είχε παραιτηθεί μετά από αυτή την αποκάλυψη… μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι! Το καταλαβαίνετε; Το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα; Είναι ντροπή να μιλάτε. Αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε. Είναι ντροπή σας! Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι! Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει”.

Τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων με τους βουλευτές της ΝΔ να φωνάζουν προς τον βουλευτή και τον αντπρόεδρο της Βουλής Απ. Αβδελά να του ζητά να ανακαλέσει και τον ίδιο να απαντά: “Δεν ανακαλώ τίποτα! Δολοφονήθηκαν άνθρωποι, να απολογηθείτε για τον φίλο μου!”.

Facebook Comments