Το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου 2022, θα μείνει χαραγμένο για πάντα στις μνήμες των φίλων της ΑΕΚ. Τα δύσκολα χρόνια πέρασαν, ο σύλλογος επέστρεψε στη δική του γειτονιά και η ιστορία τώρα συνεχίζεται.

Η ΑΕΚ ζει μεγάλες στιγμές, θα χρειαστεί καιρός για γίνει αντιληπτό όλο αυτό που συμβαίνει, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στους στόχους της.

Και το έκανε στον απόλυτο βαθμό, στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Πιστή στο πλάνο του προπονητή της, όπως άλλωστε πορεύεται μέχρι τώρα, με συνεχή βελτίωση και φυσικά με περίσσιο πάθος, ανάλογο της κιτρινόμαυρης «τρέλας» που επικρατεί, με την είσοδο στην «Αγιά – Σοφιά».

Πέρα από τη νίκη, την καλή εμφάνιση και το θετικό ξεκίνημα σε αυτή τη νέα εποχή, το ζητούμενο ήταν ένα. Να ανακτήσει η ΑΕΚ, τη δυναμική που είχε όσο αγωνιζόταν στη Φιλαδέλφεια και που τόσο της στέρησαν τα γήπεδα που περιπλανήθηκε, με πρώτο εξ αυτών το αχανές Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτή είναι και η ουσία του 4-1 επί της ομάδας της Νίκαιας.

Η ΑΕΚ «έπνιξε» τον αντίπαλο, στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε και αυτό είναι αποτέλεσμα της ώθησης που της δίνει το δικό της πλέον γήπεδο. Καθαρά αγωνιστικά, ήταν αυτό που η ΑΕΚ είχε ανάγκη περισσότερο από όλα. Καλούς παίκτες και προπονητές έβρισκε ανέκαθεν. Κανείς τους όμως δεν μπορούσε να αποδώσει στο 100%, όταν αγωνιζόταν σε ένα στάδιο που ο φίλαθλος απείχε 30 μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η «απόσταση» ανάμεσα σε ομάδα και κόσμο δεν υφίσταται πια. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο στον ΑΕΚτζή. Να χαίρεται επιτέλους την ομάδα του, να τη στηρίζει όσο πιο έντονα μπορεί και να πανηγυρίζει μαζί της σπουδαίες βραδιές.

Η ΑΕΚ τώρα επιστρέφει, τώρα θα δείξει αυτό που πραγματικά μπορεί να παίξει και ο κόσμος της έχει ξανά την ομάδα που ονειρευόταν αυτά τα 19.5 χρόνια ξενιτιάς.

Facebook Comments