Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης έχασε στο παιχνίδι της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, με την ποινή του να είναι να παίρνει τηλέφωνο τον Νίκο Μάνεση για να του κάνει φάρσα, με τον γνωστό παρουσιαστή να εκνευρίζεται και να κλείνει το τηλεφωνο.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης έπρεπε βάσει της φάρσας να τηλεφωνήσει στον παρουσιαστή Νίκο Μάνεση και να του αποκαλύψει τι έβλεπε στην τηλεόραση το πρωί του περασμένου Σαββάτου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε μέσα από την εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” για τα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, ο Νίκος Μάνεσης δεν αντέδρασε και πολύ θετικά στην απόπειρα για φάρσα της εκπομπής του MEGA “Πάμε Δανάη”. “Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα” είπε, χαρακτηριστικά, ο παρουσιαστής για το γεγονός ότι τον έβγαλαν στον “αέρα” χωρίς να ζητήσουν πρώτα την άδειά του.

“Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για οτιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου” ανέφερε, αρχικά, ο Νίκος Μάνεσης.

“Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!” είπε ο Νίκος Μάνεσης και έκλεισε το τηλέφωνο.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments