Σεπόλια: “Ο 53χρονος θα αποκαλύψει ονόματα στην απολογία του”, είπε ο Β. Νουλέζας

3 λεπτά ανάγνωση
12 Οκτωβρίου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Για τον 53χρονο στα Σεπόλια και τα όσα θα καταθέσει στην απολογία του την Τετάρτη, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό FORMedia TV o δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

“Ο 53χρονος υποστηρίζει πως είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη” αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στην εκπομπή “Όλα Εδώ”.

Ο κ. Νουλέζας αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε χθες με τον 53χρονο από τη ΓΑΔΑ, συζήτησε μαζί του και του έδωσε τη νομική του συμβουλή, ενώ αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο δικηγόρος, ανέφερε ότι ο 53χρονος δηλώνει αθώος, ενώ φαίνεται έτοιμος να αποκαλύψει “πράγματα και ονόματα”, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να τον “εγκλωβίσουν” σε αυτή την υπόθεση.

“Η απολογία του 53χρονου θα συμπαρασύρει πολλούς” πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας, συμπληρώνοντας πως στη λίστα βρίσκονται άνθρωποι που έχουν αξιώματα στην κοινωνία.

Ο κ. Νουλέζας σημείωσε πως αν κληθεί να υπερασπιστεί τον 53χρονο θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία του και μόνο υπό προϋποθέσεις θα αναλάμβανε την υπεράσπισή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 έτη με αναστολή η ποινή του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε φυλάκιση τριών χρόνων με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για

Απαλλαγή Φιλιππίδη λόγω αμφιβολιών και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού προτείνει ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, Ανδρέας Καραφλός,

Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή λόγω πλείστων αμφιβολιών πρότεινε ο εισαγγελέας

Την απαλλαγή του Πέτρου Φιλιππίδη πρότεινε μετά το τέλος της αγόρευσής του