To κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 23, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που πλέον λειτουργεί με τη φιλοσοφία phygital και συνδυάζει τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας με την εμπειρία και τη γνώση των στελεχών, εγκαινίασε η διοίκηση της Eurobank.

Τα πρώτα phygital καταστήματα στην Αθήνα (οδός Βουκουρεστίου και οδός Κοραή) άνοιξαν τις πόρτες τους για το κοινό το Νοέμβριο του 2021, ενώ στην αυτό στην Τσιμισκή είναι το πρώτο στη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με την Eurobank, το κατάστημα της νέας εποχής είναι ένα πολυδύναμος συνδυασμός φυσικών και ψηφιακών δυνατοτήτων, για επιχειρήσεις και ιδιώτες πελάτες, με εξυπηρέτηση, χωρίς γκισέ και τείχη μεταξύ των πελατών και του προσωπικού και με την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων καναλιών εξυπηρέτησης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Φωκίων Καραβίας, επισήμανε στην ομιλία του στην εκδήλωση των εγκαινίων ότι η Eurobank επενδύει στην τεχνολογία και στις ψηφιακές πλατφόρμες, ωστόσο πιστεύει ότι η ανθρώπινη επαφή αποτελεί τη βάση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Υπογράμμισε ότι κατά τη χρονική συγκυρία των εγκαινίων του καταστήματος πνέει στη Θεσσαλονίκη άνεμος αισιοδοξίας, καθώς η πόλη έχει προσελκύσει επενδύσεις από μεγάλες εταιρίες, όπως η Microsoft και η Cisco, και στα ανατολικά έχει δημιουργηθεί “ οικοσύστημα” επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πληροφορική. Επιπλέον, πρόσθεσε, από τις επαφές που είχε κατά την περιοδεία του σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, προκύπτει ότι οι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε επενδύσεις.

To νέο μοντέλο λειτουργίας των καταστημάτων παρουσίασε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για την επόμενη μέρα στον τομέα της τραπεζικής.

Το “ παρών” στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η επικεφαλής του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Κυριάκος Ποζρικίδης, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της Eurobank.

Facebook Comments