Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «one night stand» που χρησιμοποίησε σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η Λιάνα Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφερόταν στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε επί λέξει: «Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται (το κτίριο που στεγάζει το Α.Τ. Ομονοίας) ως ξενοδοχείο για μιας νύχτας ερωτικής συνεύρεσης, one night stand το λέει η νεολαία, θα έπρεπε να απασχολεί την Αστυνομία και το Τμήμα, δεν είναι δουλειά δικιά μας. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού».

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η δήλωση αυτή έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά από εκείνη του συνηγόρου των δύο αστυνομικών, Αλέξη Κούγια, ότι η καταγγέλλουσα «ικανοποίησε απλώς μία φαντασίωσή της» και ότι οι δύο άνδρες της ΔΙΑΣ δεν πρόκειται να απομακρυνθούν από το αστυνομικό Σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι στη δική τους εκδοχή, οι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό υποστήριξαν ότι η 19χρονη τους περίμενε έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Facebook Comments