Ευθύνες στο 12χρονο παιδί από τα Σεπόλια προσπάθησε να επιρρίψει ο Γιάννης Σοφιανίδης, ένας από τους “πελάτες” του Ηλία Μίχου που κακοποίησε την 12χρονη.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή “Live News”, ο 42χρονος, που είναι και ο ίδιος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ανέφερε στην απολογία του ότι η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και τον πίεζε να βρεθούν.

“Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα “δεν θέλω” και να σταματήσει, με εκβίαζε και μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη”, υποστήριξε ο Σοφιανίδης, λέγοντας πως το παιδί τα έκανε όλα με την συναίνεσή του.

“Συναντηθήκαμε στο μετρό στα Σεπόλια και εκεί μου είπε να της δώσω τα 50 ευρώ, να τα πάει πρώτα στη μαμά της και να γυρίσει πίσω. Μόλις γύρισε την ρώτησα τι είπες στην μάνα σου για τα χρήματα και μου λέει “είπα ότι φροντίζω μια θεία”. Μου είχε πει ότι έχει ανάγκη τα χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από την μητέρα της και έπρεπε να της τα επιστρέψει”, υποστηρίζει ο 42χρονος.

Μετά τον πρώτο βιασμό, ο Γιάννης Σοφιανίδης ισχυρίζεται πως μπλόκαρε τον αριθμό της. Εκείνη όμως τον κάλεσε από ένα σταθερό και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει και στη δεύτερη πράξη της φρίκης.

“Μετά ξεμπλοκάρισα το κινητό για να την πάρω τηλέφωνο, την συναντάω πάλι, της δίνω πάλι 50 ευρώ και μου είπε ότι θα πήγαινε να δώσει τα χρήματα στην μάνα της και θα έρθει. Όπως και έκανε”, αναφέρει ο 42χρονος.
Facebook Comments