Δεν προλαβαίνουν να αποχαιρετούν κόσμο στο νέο Φάληρο. Και αυτό γιατί ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από τον Σκάι, οι περισσότεροι απ’ αυτούς απογοητευμένοι για την κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι όχι μόνο αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά λόγω των εργασιακών συνθηκών.

Άλλωστε η πληθώρα καναλιών και εκπομπών φέτος έχει δημιουργήσει μεγάλη ζήτηση για δημοσιογράφους με αποτέλεσμα οι καλοί να είναι και δυσεύρετοι.

Έτσι μετά τον Νίκο Υποφάντη και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε πριν μερικές μέρες την παραίτησή του στη διοίκηση του σταθμού. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δυο δημοσιογράφοι, ο μεν πρώτος καλυπτοντας το ρεπορτάζ ενέργειας ο δε δεύτερος το πολιτικό, βρέθηκαν το καλοκαίρι στο τιμόνι των πρωινών εκπομπών του σταθμού δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό αλλά στη συνέχεια δεν ανταμείφθηκαν για την προσπάθειά τους.

Και μπορεί να παραιτήθηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνει χωρίς δουλειά, γιατί όπως και στην περίπτωση του Νίκου Υποφάντη κατευθύνεται και αυτός στο action 24 για να στελεχώσει την νέα προσπάθεια που συντελείται στο κανάλι με επικεφαλής τον Γιάννη Σαραντάκο.

Πηγή: Tinasmess.gr

Facebook Comments