Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια σύλληψης χτες Παρασκευή, στην Κίσσαμο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισσάμου έλαβαν μήνυση για απειλή και φθορά ξένης περιουσίας εναντίον ενός Κρητικού, ηλικίας 56 ετών, και ξεκίνησαν την επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 56χρονος κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε ενώ σε κάποια στιγμή έβγαλε και μαχαίρι και τραυμάτισε τον 54χρονο αστυνομικό στο μάτι, στο μάγουλο και στο φρύδι.

Ο 54χρονος αστυνομικός κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου του έγιναν ράμματα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για καλή του τύχη ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Ο 56χρονος δράστης πλέον συνελήφθη και βαρύνεται με τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και με την κατηγορία της νομοθεσίας περί όπλων ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Χανίων.

Facebook Comments