Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση ασέλγιας σε βάρους 4χρονου στο Αγρίνιο. Ο 28χρονος κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής τελικά προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Star Αλήθειες με τη Ζήνα ο 28χρονος προφυλακίστηκε. Αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και πρόκειται να μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Την ίδια ώρα, νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθεις με τη Ζήνα», ο Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του παιδιού, φαίνεται πως πρόκειται να κατηγορηθεί και για παιδική πορνογραφία.

Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στο λάπτοπ του 28χρονου

Με βάση στοιχεία που είδαν το φως, βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του, όπου περιελάμβανε φωτογραφίες ενηλίκων με παιδιά κάτω των 10 ετών.

Για αυτό το «πλούσιο» αρχείο πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε στο λάπτοπ, ένας απο τους χρήστες ήταν και η μητέρα του, σύμφωνα με το Star.

Το συγκεκριμένο στοιχείο χαρακτηρίζεται ως απόδειξη και θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό, με τον ίδιο αλλά πιθανότατα και τη μητέρα του να αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.




 

Facebook Comments