Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο εκτενέστατων περικοπών για λόγους εξοικονόμησης μπάτζετ πήρε την απόφαση να κόψει την πολύ εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό Δελτίο” και έρχεται και δεύτερη αλλαγή.

Αφού πρώτα κόπηκε η εκπομπή με τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου, η οποία μάλιστα στάθηκε με απόλυτη αξιοπρέπεια στον ανταγωνισμό κατακτώντας την πρώτη και δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, βλέποντας ο σταθμός τα μονοψήφια στη ζώνη 5 με 6 τα οποία ουδόλως βοηθούν το “Καλημερα Ελλάδα” και τον Γιώργο Παπαδάκη, αποφασίζουν εκ νέου αλλαγές που αυτή τη φορά αφορούν άμεσα και τον “δάσκαλο”.

Συγκεκριμένα, από αύριο Πέμπτη η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” θα ξεκινάει ένα τέταρτο νωρίτερα και αντί για τις 06.00 θα βγαίνει στον αέρα στις 05.45 σε μια προσπάθεια να πάψουν τα μονοψηφια στο lead in του Γιώργου Παπαδάκη που δίνει η σειρά και “Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Μάλιστα, κάτι μου λέει ότι αν δεν λειτουργήσει και αυτή η λύση πολύ γρήγορα  ο “δάσκαλος” θα επιστρέψει στην παλιά ώρα και θα βγαίνει ξανά στις 05.30.

Πηγή: tinasmess.gr

 

Facebook Comments