Δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Λακωνίας παρουσιάζει τη Σταματίνα Σταματάκου ως μια πολύ καλή περίπτωση για υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ, στις επερχόμενες εκλογές.

Η δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο Facebook έσπευσε να διαψέυσει τα σενάρια της ιστοσελίδας lakonikos.gr, εξηγώντας τους λόγους που δεν σκέφτεται να κατέβει στις εκλογές.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Επειδή κυκλοφορεί δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Λακωνίας το οποίο προσπαθεί να με βγάλει υποψήφια βουλευτή της ΝΔ θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί όχι:

Κατ’ αρχάς, δεν είμαι εγγεγραμμένη σε κανένα κόμμα και δεν έχω καμία πρόθεση να πολιτευτώ ποτέ και πουθενά με κανένα κόμμα, οι βλέψεις μου για τέτοιου είδους ανάμειξη με τα κοινά τελείωσαν με την εκλογή μου ως πρόεδρος δεκαπενταμελούς στο σχολείο μου.

Κατά δεύτερον, “δεν διαφημίζω” τις στενές μου σχέσεις με κανένα πρωθυπουργικό γραφείο αλλά λέω απλώς την αλήθεια είτε είναι βολική είτε όχι. Στην περίπτωση των κυνοκομείων είναι αλήθεια ότι το πρωθυπουργικό γραφείο βοήθησε έμπρακτα και καθοριστικά.

Κατά τρίτον και βασικότερον: Στη Σπάρτη δεν ήρθα γιατί ήθελα να γίνω πολιτεύτρια. Στη Σπάρτη με κάλεσαν κι ήρθα για να διαχειριστούμε το χάος, έζησα 13 μέρες στο δημοτικό κολαστήριο κι έκανα την ψυχή μου κομματάκια και την έδωσα σε κάθε ένα σκυλί από τα 403.

Ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω και το μοναδικό αντάλλαγμα είναι τα σκυλιά μας που πια είναι λιγότερα από 145, όλα ταϊσμένα, ποτισμένα, φροντισμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα, εμβολιασμένα, τσιπαρισμένα με θεραπείες που όλα προωθούνται προς υιοθεσία και για όλα συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ενώ έχουμε αναλάβει με επιτυχία και δεκάδες αδέσποτα από τους δρόμους της Σπάρτης, ακόμη και ανάπηρα.

Το να πηγαίνω στο καταφύγιο της Αγίας Κυριακής και να μην βουλιάζω στη λάσπη και τα σκυλιά να κουνάνε τις ουρές τους είναι η ανταμοιβή μου.

Facebook Comments