Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται εδώ και 13 ημέρες ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω λοίμωξης από κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη της. «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30 – 2 Δευτέρα με Παρασκευή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Facebook Comments