Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις Αρχές τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των τριών τελευταίων χρονικά ανδρών που προφυλακίστηκαν για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης κοπέλας στα Σεπόλια την οποία εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος.

Σε βάρος των προφυλακισθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτηέναντι αμοιβήςκατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για τον Γιάννη Δαμιανίδη, τον Αλέξανδρο Μοσχολιό και τον Ανδρέα Μακρηδήμα.

  • Ο 35χρονος Γιάννης Δαμιανίδης από τον Κορυδαλλό, ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας φέρεται να συναντήθηκε και να βιάσε το κορίτσι τρεις φορές.
  • Ο 55χρονος Αλέξανδρος Μοσχολιός από τον Κολωνό, εργαζόταν ως υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και ήταν και προπονητής ποδοσφαίρου. Φέρεται να βίασε την 12ζχρονη δύο φορές.
  • Τέλος, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων από την Κόρινθο Ανδρέας Μακρηδήμας κατηγορείται ότι επίσης βίασε το παιδί.

Η ΕΛΑΣ αναφέρει πως, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Facebook Comments