Στη λογική των συμπτώσεων κινείται ο Πάνος Σκουρλέτης που όμως έριξε μια βόμβα στα θεμέλια του αφηγήματος του ΣΥΡΙΖΑ που μόλις την Κυριακή επισήμως δήλωνε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι επιβεβαιωμένα «ένοχος».

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, δήλωσε με σαφήνεια ότι «τίποτα δεν έχει αποδειχθεί», για να συνεχίσει σημειώνοντας ότι «αλλά όλα μπορεί και να συμβαίνουν» κάνοντας λόγο για πολλές συμπτώσεις.

Μόνο που λίγες ώρες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του υιοθετούσε τα χωρίς στοιχεία, αφηγηματικού τύπου, δημοσιεύματα ακόμη και αυτά που ανέφεραν πως η οικογένεια Πιερρακάκη σώθηκε από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι χρησιμοποιώντας το… Predator.

Και δήλωνε με κάθε επισημότητα ότι «κάθε Κυριακή οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συμπληρώνουν και νέα κομμάτια στο παζλ των παράνομων παρακολουθήσεων και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ενοχή του κ. Μητσοτάκη».

Η αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη έρχεται να αναδείξει και τον προβληματισμό που επικρατεί από τη συμπόρευση του κόμματος με Μέσα Ενημέρωσης που δημοσιεύουν δήθεν αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις χωρίς όμως αυτά να συνοδεύονται με στοιχεία και αποδείξεις.

Ταυτόχρονα ο προβληματισμός έγκειται στο γεγονός πως η ακραία πόλωση που επιδιώκεται δύναται να μετατραπεί σε μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε με το παράνομο λογισμικό Pegasus και τις τότε αποκαλύψεις ενώ έχει παραδειχθεί τουλάχιστον μια παρακολούθηση δικού του πολιτικού στελέχους και μέλους της τότε κυβέρνησης του Στέργιου Πιτσιόρλα.


 

Πηγή:tomanifesto.gr

Facebook Comments