Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατηγόρησε ο Θάνος Πλεύρης τον Παύλο Πολάκη, αναφέροντας πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε email χωρίς την έγκριση του αποστολέα.

«Χθες υπήρξε ανάρτηση από τον κ. Πολάκη με την οποία  πέρα απο ύβρεις αναφέρεται σε δήθεν έλλειψη φαρμάκου του ΙΦΕΤ  επικαλούμενος email γιου ασθενούς. Ο ΙΦΕΤ απάντησε ότι το φάρμακο που εγκρίθηκε στην ασθενή έχει δοθεί δύο φορές μέσα στο έτος και με πολύ μεγάλο αγώνα κατάφερε να το προμηθεύσει», ανέφερε ο κ Πλεύρης για να προσθέσει:

«Ο γιος της ασθενούς κοινοποίησε mail στον ΙΦΕΤ που το έχω νόμιμα στη κατοχή μου καθώς μου το έχει κοινοποιήσει. Το ποστάρισμα από τον κ Πολάκη έχει γίνει εν αγνοία του και τον εγκαλεί ότι λέει ψέματα για πολιτικoύς λόγους. Ζήτησα έλεγχο και ΕΔΕ να δούμε πώς διέρρευσε και όποιος έχει κάνει χρήση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων πραξη που συνιστά ποινικό αδίκημα. Θα σχηματιστεί φάκελος και θα αποδοθούν ευθύνες».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Λαμογιο ΣΩΤΗΡΙΟΥ Προεδρε του ΙΦΕΤ! Ακροδεξιε ανίκανε Υπουργέ Υγειας Πλεύρη !! Γιατί δεν φέρνετε τη θεραπεία για αυτήν την ασθενή;;;;;; Ποιος αποφασίζει να πεθάνει;;;; Ο γιος της Γιατρος χειρουργος επίκουρος Καθηγητης σας έχει μηνύσει ήδη!».

Πηγή: protothema.gr

Facebook Comments