Συναντήσεις, επαφές με φίλους από τα… παλιά έχει ξεκινήσει ο Χρήστος Σπίρτζης που εμφανίζεται να κάνει τα… γλυκά μάτια στο ΠΑΣΟΚ.

Όχι δεν σκέφτεται επιστροφή στο παρελθόν. Οι κινήσεις του συνδέονται με τον ρόλο που του ανέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αναλάβει τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές. Και εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές Τσίπρα, δηλαδή να διαμορφώσει εκείνες τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει υποψήφιους προερχόμενους απο το ΠΑΣΟΚ που δείχνουν να έχουν καλύτερη δυναμική στον τομέα της αυτοδιοίκησης, τοπικής και περιφερειακής.

Μάλιστα έχει ήδη κάνει συζητήσεις με κάποια πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, παλαιούς συνοδοιπόρους προκειμένου αν είναι εφικτό σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρξει στήριξη κοινής υποψηφιότητας είτε για δήμο κεντρικό είτε ακόμη και για περιφέρεια.

Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας έχει στείλει με σαφήνεια το σχετικό μήνυμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σε μια από τις τελευταίες συνάξεις του κόμματος, ώστε να αποφευχθούν αντιδράσεις που μάλλον δεν θα είναι και μικρές ειδικά από την Ομπρέλα που δείχνει να επαναδραστηριοποιείται…

Πηγή: tomanifesto.gr

Facebook Comments