Γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν στους κόλπους του FDP. Πλέον, είναι ζευγάρι, συνεργάτες και κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον. Ο λόγος για τον Χάγκεν Ράινχολτ και την Ανίνα Ουκάτις.

Ο βουλευτής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» και η πρώην πορνοστάρ είναι μαζί και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, ο 44χρονος είναι τόσο ερωτευμένος που χώρισε την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους, Καρολίν Πράισλερ, για να βρίσκεται στο πλευρό της Ουκάτις.

«Από το 2017, υπήρχε μία σπίθα μεταξύ μας. Γνωριστήκαμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον μέσα στο κόμμα «FDP», παραδέχεται ο ίδιος στην εφημερίδα «Bild», επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.

«Ζούμε έναν μεγάλο έρωτα»

Η Ουκάτις, που έχει σπουδάσει οικονομικά, μπήκε στο FDP το 2021. Στο παρελθόν ασχολούνταν με τις ερωτικές ταινίες αλλά έχει πια αποσυρθεί. Το 2013 παντρεύτηκε τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ αλλά πριν λίγους μήνες χώρισαν.

Ουκάτις και Ράινχολτ λέγεται ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2021, στο πλαίσιο ενός προγράμματος από ένα ίδρυμα που πρόσκειται στο κόμμα.

Η 43χρονη έκανε λόγο για έναν «μεγάλο έρωτα». «Αγαπιόμαστε πολύ και θα έχουμε ένα ευτυχισμένο μέλλον μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της.

Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια με το κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, στο κρατίδιο Σλέσβιγκ – Χόλσταϊν.

Facebook Comments