“Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή από το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Η ίδια η κ. Πιπιλή, με σχόλια της στα social media, υποστήριξε ότι δέχθηκε απρεπή χειρονομία από τον βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη, ο οποίος υπονόησε ότι η ίδια έχει πιει, και τότε τον πλησίασε και απάντησε, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- “έτσι κάνουμε οι γυναίκες που δεν μασάμε. Με δύο κοφτές, σιγανές κουβέντες, τους στέλνουμε αδιάβαστους“.

Ο βουλευτής στη συνέχεια υποστήριξε ότι εννοούσε ότι έχει πιει… καφέ, ενώ στον καυγά ενεπλάκη και η βουλευτής Καστορίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Υπενθυμίζεται ότι χρυσαυγίτες βουλευτές στο παρελθόν φώναζαν χυδαία στην κ. Πιπιλή “πάλι πιωμένη είσαι;”.

Το περιστατικό που καταγράφηκε και από την κάμερα του καναλιού της Βουλής διήρκεσε μερικά λεπτά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναγκάστηκε να σηκωθεί και να πλησιάσει τη βουλευτή για να την απομακρύνει από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα οποία είχε κατευθυνθεί.

Facebook Comments