Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 57χρονος με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», από τον Πειραιά, είναι ο όγδοος που συλλαμβάνεται για τη δυσώδη υπόθεση, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη πριν από λίγο με ένταλμα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Μέχρι τώρα έχουν προφυλακιστεί 10 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανακριτική έρευνα, το πρόσωπο αυτό φέρεται να συνόδευε το κοριτσάκι στα ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν μέσω της εφαρμογής που κατηγορείται ότι διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Κατά τις πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 57χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός και έχει ανήλικο παιδί, μια κόρη πέντε ετών, και συζεί με σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα του.

Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ξαφνιάστηκε, «σαν να περίμενε τη σύλληψή του». Οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον ταυτοποίησαν από διαδικτυακά ίχνη (Instagram, κινητό).

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Μιχάλης Ιωάννου» στα social media. Το πραγματικό του όνομα είναι Μ.Χ.

Ο 57χρονος κατηγορείται για μαστροπεία.

Facebook Comments