Για 7η συνεχή χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τον πιο τρυφερό κι ουσιαστικό τρόπο, προσφέροντας «Δώρα Αγάπης» μέσα από 185 καταστήματά της αλλά και το AB Eshop.  Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, άλλωστε, δεν έχει ονομαστεί έτσι μονάχα για τους στολισμούς και τα δώρα αλλά και επειδή μας καλεί να δώσουμε πίσω λίγη από την αγάπη και τη φροντίδα που έχουμε δεχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σε όλους εκείνους που την έχουν ανάγκη.

Αυτό το πνεύμα προσφοράς, που έμφυτα έχουμε όλοι στις καρδιές μας, αυτή την εποχή θα λάμψει πιο πολύ από κάθε αστέρι σε κάθε δέντρο! Και οι «καλές πράξεις» θα γίνουν ακόμα πιο πολλές, με τη βοήθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος και τα «Δώρα Αγάπης».

Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει το δικό του ξεχωριστό σκοπό, αφού προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κοστίζει μόλις 3,55 ευρώ ώστε να μπορούμε όλοι να μοιράσουμε χαρά και αγάπη.

Κάθε Δώρο Αγάπης περιέχει:

  • AΒ Φαρίνα 500gr
  • AΒ Πένες 500gr
  • AΒ Τριμμένες Τομάτες 500 gr
  • ΑΒ Μαρμελάδα φράουλα 450 gr
  • AΒ Μπισκότα Πτι Μπερ 225 gr
  • ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr

Λατρεμένες γεύσεις που έχουν κάτι από την παιδική μας ηλικία, κάτι από Χριστούγεννα άλλων εποχών αλλά και κάτι από την κουζίνα της μαμάς που πάντα ήταν εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα. Εκείνα τα μπισκότα που άφηνες κάθε χρόνο, δίπλα στο τζάκι, μαζί με ένα ποτήρι γάλα για τον Άγιο Βασίλη, εκείνη η μαρμελάδα φράουλα στην οποία βούταγες τα μελομακάρονα κρυφά από τη μαμά, αφήνοντας μέσα ψίχουλα αλλά και η σοκολάτα γάλακτος που έκρυβες στο συρτάρι του γραφείου για να μην την βρουν τα αδέρφια σου… Θυμάσαι κι εκείνες τις πέννες με την κόκκινη σάλτσα που έφτιαχνε η γιαγιά για τη «νηστεία των Χριστουγέννων» που μόνο εκείνη τηρούσε τελικά; Εκείνες που μετά συμπλήρωνε και με μια φέτα μυρωδάτο σπιτικό κέικ για να σου απαλύνει την γκρίνια; Ήταν όμως τόσο νόστιμο αυτό το φαγητό που ακόμα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου κάθε Χριστούγεννα…

Όλες αυτές τις στιγμές και πολλές ακόμα κρύβει μέσα του το «Δώρο Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος και τις προσφέρει, μέσα από όλους εμάς, σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το «Δώρο Αγάπης», που βρίσκουμε μέσα από 185 καταστήματά της ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και το από το AB Eshop, μπορούμε να το δωρίσουμε οι ίδιοι όπου επιθυμούμε ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ώστε η ΑΒ Βασιλόπουλος να το προσφέρει σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Η διάθεση προσφοράς της εταιρείας, ωστόσο, δεν σταματά εκεί αφού για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» που εργάζεται για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Ως ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων το «Μαζί για το Παιδί» από το 1996 προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως.

Για 7η φορά φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει την ουσία των Χριστουγέννων στις ζωές όλων μας και μας προσκαλεί να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας προσφέροντας ένα «Δώρο Αγάπης» για να είναι αυτές οι γιορτές… Καλές Γιορτές για όλους!

Facebook Comments