Ένα ενδιαφέρον κείμενο σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ διαβάσαμε στη στήλη Big mouth του powergame.gr.

Tο δημοσίευμα επικεντρώνεται στην απήχηση του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος «παίζει χωρίς αντίπαλο», αλλά και στις τάσεις των κομμάτων στην Αττική.

Διαβάστε την ανάρτηση του powergame.gr:

Περί τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ολοκληρώθηκε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε πολύ μεγάλο δείγμα στα όρια της Περιφέρειας Αττικής. Εκτός από την απήχηση του περιφερειάρχη Πατούλη (που παίζει χωρίς αντίπαλο), η έρευνα κατέγραψε και τις τάσεις των κομμάτων στην Αττική. Οφείλω να σας πω ότι το αποτέλεσμα εξέπληξε μέχρι και μένα, που κι αν έχω δει δημοσκοπήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στο αστάθμητο δείγμα η ΝΔ κινείται από 32% έως 35% και ο ΣΥΡΙΖΑ από 12% έως 15%. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, και στις πανελλαδικές, σχεδόν σε όλες στο αστάθμητο δείγμα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται κάτω από την περιοχή του 20%. Ωστόσο, οι δημοσκόποι, θεωρώντας ότι υπάρχει υποεκπροσώπηση ΣΥΡΙΖΑίων, ρίχνουν 6%-8% στον δημοσκοπικό κουβά, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ποσοστά της τάξεως του 23%-25%.

Facebook Comments