Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνά στην αντεπίθεση στέλνοντας εξώδικα, μέσω του συνηγόρου της, Αλέξη ΚούγιαΟι παραλήπτες των εξώδικων δηλώσεων ήταν οι ιατροδικαστές Γρηγόρης Λέων, Νίκος Καρακούκης, Νίκος Καλόγρηας, Χρήστος Ευτυχιάδης και Χαρά Σπηλιοπούλου.

Σύμφωνα με τα εξώδικα, η κα Πισπιρίγκου καλεί τους  ιατροδικαστές μέσα σε 24 ώρες να απαντήσουν σε 21 ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

«Με συκοφαντήσατε και με διασύρατε»

Μέσα στις εξώδικες δηλώσεις, η κα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί στο πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Σε περίπτωση μη απάντησης η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει πως θα προσφύγει στα αρμόδια ποινικά και αστικά δικαστήρια. Στην περίπτωση του κ. Λέων μάλιστα δηλώνει πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση 1.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με συκοφαντήσατε και με διασύρατε, καταπατώντας το τεκμήριο της αθωότητάς μου σε συνεργασία με τους κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα και Σπηλιοπούλου, με την τελευταία μάλιστα είστε στενοί φίλοι από την εποχή που εξεταστήκατε ως απόφοιτος του Ιταλικού Πανεπιστημίου και επιθυμούσατε να αποκτήσετε την ειδικότητα του ιατροδικαστή.

Ενόψει των ως άνω και λόγω των παράνομων πράξεων που διαρπάξατε σε βάρος μου θα καταθέσω μήνυση σε βάρος σας και θα σας ενάγω προκειμένου να λάβω από εσάς αποζημίωση 1.000.000 ευρώ».

Πηγή: In.gr

Facebook Comments