Ένα σοκαριστικό περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στην Πάτρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν κάποιοι άνανδροι κακοποίησαν έναν άνδρα με νοητική υστέρηση, υποβάλλοντάς τον σε εξευτελιστικά βασανιστήρια.

Όπως αναφέρει το pelop.gr το συμβάν έγινε σε συνοικία της Πάτρας, όταν ένας Ρομά, περίπου 35 ετών, πήγε να πει τα κάλαντα σε επιχείρηση αυτοκινήτων. Εκεί κι εν αγνοία του ιδιοκτήτη, κάποιοι γνωστοί του, ανάγκασαν τον άνδρα να κάτσει στα γόνατα και να τα πει.

Ο άνδρας υπάκουσε, γονάτισε και τότε ένας από την παρέα των άνανδρων, του πέταξε εύφλεκτο υλικό στα ρούχα του και του έβαλε φωτιά, την ώρα που οι υπόλοιποι γελούσαν, ενώ ένας άλλος βιντεοσκοπούσε το «ανδραγάθημά» του.  Ο άνδρας αρχίζει να ουρλιάζει, προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά, ενώ απειλούσε με μηνύσεις τους δράστες.

Η παρέα των άνανδρων προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, ωστόσο, φαίνεται πως το έκαναν μόνο και μόνο για να μην έχουν μπλεξίματα, μιας κι ένας εκ των δραστών ανάρτησε τα βασανιστήρια ως story στα social media… Θεωρείται δεδομένο ότι με την έκταση και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, θα επέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας Πατρών.

patra
pelop.gr
pelop
pelop.gr
pelop.gr
pelop.gr

Facebook Comments