Τραγικό τέλος είχαν οι ώρες αγωνίας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο), όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος ο 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας, μετά την ξαφνική κατάρρευσή του το περασμένο Σάββατο ενώ εργαζόταν στο μαγαζί του πατέρα του στην Πάτρα.

Ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είχε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία και παρότι οι γιατροί του ΠΓΝΠ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν και ο 22χρονος χαρακτηρίστηκε «κλινικά και εγκεφαλικά νεκρός». Πριν από λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, ενώ ήταν ανιψιός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσου.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, πιστοποιήθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος, μετά από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που έγιναν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος από το περασμένο Σάββατο.

Ο άτυχος Δημήτρης υποστηρίζεται μηχανικά καθώς οι γονείς του μέσα από τον ανείπωτο πόνο τους πήραν τη γενναία απόφαση επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία να δωρίσουν τα όργανά του για να σωθούν άλλες ζωές.

Facebook Comments