Τη διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα ενταχθεί και η Σαλαμίνα στο μεταφορικό ισοδύναμο παρέσχε από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κώστας Κατσαφάδος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάνη Ραγκούση, με θέμα: “Να σταματήσει άμεσα η αδικία σε βάρος των κατοίκων της Σαλαμίνας και να ενταχθούν στο Μεταφορικό Ισοδύναμο μέσω έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για επιβάτες και οχήματα, με εκπτώσεις εισιτηρίων σε εκπαιδευτικούς και μαθητές και άλλες κατηγορίες δικαιούχων”.

“Πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί το προεδρικό διάταγμα (για το πως θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής εισιτηρίων στο νησί) και πολύ σύντομα, όπως διορθώσαμε τις υπόλοιπες αδικίες, και η Σαλαμίνα θα ενταχθεί στο μεταφορικό ισοδύναμο” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαφάδος.

Από την πλευρά του, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι αντίστοιχες απαντήσεις είχε δώσει το 2021 και το 2022 ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Ιω. Πλακιωτάκης, ωστόσο, τρεισήμισι χρόνια “δεν έχετε κάνει τίποτα”, διότι έχει δημοσιονομικό κόστος.

Facebook Comments