Μπορεί ο πρόεδρος Καµµένος να έχει χάσει (πλέον) την επαφή του στο σηµερινό Μέγαρο Μαξίµου, ωστόσο, όπως πληροφορούµαι, διατηρεί πλέον ανέπαφη την επικοινωνία του µε τον τέως συγκυβερνήτη του, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr,καταλαβαίνω ότι κάπως σας µπέρδεψα µε την ως άνω αναφορά περί σχέσεων του Καµµένου µε τον στενό πυρήνα του προέδρου Μητσοτάκη. Απολύτως λογικό, αφού έχω την αίσθηση ότι τη συγκεκριµένη επαφή την αγνοούσε πλήρως και ο πρωθυπουργός. Και εδώ που τα λέµε δεν ήταν η µόνη, αφού από τα λίγα που φτάνουν στ’ αυτιά µου ο Κυριάκος πρέπει να «µιλούσε» µε τους περισσότερους εκ των υβριστών του. Περασµένα-ξεχασµένα, αφού πλέον τα γνωρίζει (σχεδόν) όλα.

Επιστρέφω στο βασικό και εν πολλοίς κυρίαρχο, που έχει να κάνει µε την επαφή του Τσίπρα µε τον Καµµένο. Βλέπετε, έχει αξία η σχετική πληροφορία, αν ληφθεί υπόψη και αυτό που τη συνοδεύει! Το γεγονός της εισήγησης που φέρεται να έχει δεχτεί (υποθέτω από τον Καρτερό και τον Παππά, όχι τον µπασκετµπολίστα) ο πρώην πρωθυπουργός προκειµένου να εντάξει τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υπέρµαχοι της συγκεκριµένης πρότασης θεωρούν ότι ο Καµµένος (που έχει «χωνευτεί» από τους ΣΥΡΙΖΑίους) θα µπορούσε να αποτελέσει το άνοιγµα της Κουµουνδούρου προς τα δεξιά.

Δημοσιεύτηκε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 14/1

 

Facebook Comments