Με επιστολή του, ο Παντελής Περιβολάρης ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του στον Νομό Καστοριάς αλλά και την αποχώρησή του από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

«Λίστες απολύσεων υπαλλήλων που δεν στήριξαν το Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές, είναι πρακτικές που συμβαίνουν αλλού και όχι στο πιο δημοκρατικό κόμμα που γνώρισε ο τόπος, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ελπίζω η απόφασή μου αυτή να αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια που επεξεργάζονται ορισμένοι στη Χαριλάου Τρικούπη», σημειώνει με αιχμές στην επιστολή του ο Παντελής Περιβολάρης.

Αναλυτικά:

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο Γραφείο Τύπου και στον τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι. Κλήθηκα από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά να συμβάλω στην ανοικοδόμηση του Κινήματος και το στόχο μας τον πετύχαμε, οπότε αποχωρώ γεμάτος περηφάνεια. Σημειώνω ότι σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια για το ΠΑΣΟΚ, ο σημερινός πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης ήταν κρυπτόμενος στο Ευρωκοινοβούλιο, απών από τις μάχες που έδινε το Κίνημα για την επιβίωσή του και εμφανίστηκε μόνο όταν κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία.

Με την παρούσα δήλωσή μου γνωστοποιώ και την απόφασή μου να αποσυρθώ από υποψήφιος βουλευτής στο νομό Καστοριάς. Ευχαριστώ το σύντροφο Βαγγέλη Αργύρη που μου έκανε την τιμητική πρόταση. Μπορεί να αποδέχτηκα την πρόταση του και να έκανα τις σχετικές ενέργειες στην ψηφιακή πλατφόρμα του Κινήματος, όμως, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ για να αναδείξω τα όσα συμβαίνουν στην Χαριλάου Τρικούπη. Λίστες απολύσεων υπαλλήλων που δεν στήριξαν το Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές, είναι πρακτικές που συμβαίνουν αλλού και όχι στο πιο δημοκρατικό κόμμα που γνώρισε ο τόπος, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ελπίζω η απόφασή μου αυτή να αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια που επεξεργάζονται ορισμένοι στη Χαριλάου Τρικούπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παύλο Χρηστίδη, που με δική του εισήγηση εντάχθηκα στο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, το Νίκο Βοσδογάνη, με τον οποίο επικεφαλής είχαμε μία άριστη συνεργασία και όλους του συναδέλφους του τμήματος με τους οποίους συνδέθηκα με βαθιά φιλία.

Παράλληλα δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα είμαι παρών στο δημόσιο λόγο για να μην γίνει το ΠΑΣΟΚ παρακολούθημα και δεκανίκι άλλων κομμάτων και ειδικά του Σύριζα, όπως «μαγειρεύουν» οι μαθητευόμενοι μάγοι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Κινήματος.

 

Facebook Comments