Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Γρηγόρης Λέων ανακοίνωσε επίσης ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος σε Λυκόβρυση και Πεύκη. Την υποψηφιότητά της στον Δήμο έχει θέσει και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία προσφάτως εγκαινίασε το γραφείο της.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στο Δήμο της Αθήνας -όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο- παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου.

Αφήνω την Αθήνα με την συνείδησή μου ήσυχη ότι προσπάθησα από κάθε θέση που κατείχα να κάνω την πόλη και τη ζωή όσων ζουν σε αυτή λίγο καλύτερη. Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους -ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.

Μπαίνω στη μάχη για τη Λυκόβρυση- Πεύκη γιατί νιώθω έτοιμος και ώριμος να ενώσω ανθρώπους και ιδέες ώστε να αξιοποιήσουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας, με στόχο πάντα να προσφέρουμε περισσότερα στους κατοίκους.

Στις 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι» έγραψε ο Γρηγόρης Λέων.

Facebook Comments