Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (20/1) για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα μείνει στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκισή του χωρίς εγγύηση.

Νωρίτερα:
Συνέχεια στην υπόθεση στην οποία ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης δίνει η El Mundo, η οποία δημοσίευσε πως ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Ο Βραζιλιάνος κατηγορήθηκε την Πρωτοχρονιά, από μία γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι ο 39χρονος Βραζιλιάνος την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχο της όσο αυτοί χορεύαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο, δύο μέρες πριν.

Σήμερα λίγο πριν τις 10, ο Ντάνι Άλβες μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει για το συγκεκριμένο περιστατικό, με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν και θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, όπου θα αποφασιστεί και η τύχη του, αν και η υπόθεση ακόμα ερευνάται από την αστυνομία.

 

Facebook Comments