Επίθεση κατά της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία φιλοξένησε στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη που αναφέρθηκε στην υπόθεση των νεκρών παιδιών της Πάτρας, εξαπέλυσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος απείλησε με μηνύσεις τη δημοσιογράφο, ενώ τόνισε ότι ήταν ανήθικο εκ μέρους της εκπομπής να μην παρουσιάσει και την πλευρά της κατηγορούμενης.

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή, την προετοίμαζαν από μέρες, εκεί ήταν και ο κύριος Λέων, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης, και χωρίς να έχουν κάνει τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Η κυρία Νικολούλη θα πληρώσει για αυτή την εκπομπή ένα 500άρικο και όσοι ήταν εκεί. Το να είναι το πλέον ανήθικο στον κόσμο, όταν το κάνεις για να παίρνεις ποσά από διαφήμιση, οφείλεις να παίρνεις και την άλλη πλευρά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας.

«Εγώ δεν είπα πως ο κ. Καρακούκης δεν έχει πτυχίο. Το είπε ο συνάδελφός του ο κ. Δελαπόρτας το 2014 και στη συνέχεια, έγινε έρευνα. Εμένα μου το μετέφεραν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, ενημερώθηκα πως έχει βεβαίωση σπουδών από το 2018 και όχι πτυχίο. Όταν έχουμε μια μάχη ιατροδικαστών, η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό».

Facebook Comments