Απάντηση για το “πρόεδρε έλα με φόρα” που είπε καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα στο βήμα για την έναρξη της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, έδωσε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπη Τσαπανίδου.

Σε συνέντευξή της στα ΝΕΑ, η κ. Τσαπανίδου, δήλωσε πως “η συγκέκριμενη αποστροφή μου βγήκε μέσα από τον ενθουσιασμό της στιγμής και ήταν κάτι αυθόρμητο” και συμπλήρωσε:

“Και μου έφτιαξαν τη μέρα οι σατιρικοί καλλιτέχνες του luben.tv που το σχολίασαν. Πέρα, όμως, από το σατιρικό κομμάτι, είναι ενδιαφέρον που ακόμα στη χώρα μας ,στον δημόσιο λόγο μας νιώθουμε ενοχές και συζητάμε για αθώες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται κάτα κόρον από τους πολίτες”.

“Από τη μια μας ξινίζουν οι αυθόρμητες στιγμές των δημοσίων προσώπων και από την άλλη παραπονιόμαστε για τον ξύλινο λόγο τους. Κυριαρχεί ο καθωσπρεπισμός που ναρκοθετεί την οικειότητα πάνω στην οποία πρέπει να χτίζουμε τις σχέσεις μας με τους πολίτες. Γινόμαστε βαρετοί και αδιάφοροι” συνέχισε η Πόπη Τσαπανίδου.

“Όταν ήρθε η πρόταση μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό είπα: ή τώρα ή ποτέ”.

Η Πόπη Τσαπανίδου ερωτήθηκε επίσης και για το πώς πήρε την απόφαση να “διαβεί τον Ρουβίκωνα” και να περάσει από τον χώρο των ΜΜΕ, στον κόσμο της πολιτικής και απαντά ότι “η απόφαση ήρθε μετά την ξαφνική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική αλλαγή στον τόπο”.

“Πριν από την πρόταση έβλεπα από τη θέση που ήμουν ως δημοσιογράφος ότι αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε μια σκοτεινή περίοδο όπου κυριαρχούν οι αδικίες, οι ανισότητες και η φτώχεια. Όταν ήρθε η πρόταση μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό είπα: ή τώρα ή ποτέ. Και απάντησα: τώρα”, κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου για την επιλογή της να γίνει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Facebook Comments