Όπως φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία δεν προετοιμάζεται μόνο για τις βουλευτικές εκλογές αλλά έχει ξεκινήσει ήδη να στηρίζει ανοιχτά υποψηφίους σε μεγάλους Δήμους της χώρας και ενόψει Αυτοδιοικητικών εκλογών το φθινόπωρο.

Μία από αυτές τις υποψηφιότητες είναι και ο Βασίλης Ξυπολυτάς, ο οποίος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Κηφισιάς με υπερκομματικό πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από όλους του πολιτικούς χώρους, αλλά παράλληλα τυγχάνει της στήριξης της ΝΔ αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ο 42χρονος υποψήφιος πέρα από την δραστηριοποίησή του στον ιδιωτικό τομέα, έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΟΣΥ αυξάνοντας μέσα σε ένα χρόνο τον στόλο των λεωφορείων κατά 60%, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, ενώ έχει εκλεγεί τρεις φορές δημοτικός σύμβουλος υπηρετώντας τον Δήμο Κηφισιάς από διαφορετικά πόστα.

Υποψήφιοι σαν τον Βασίλη Ξυπολυτά, οι οποίοι συνδυάζουν τεχνοκρατικό προφίλ με εμπειρία διοίκησης θα αποτελέσουν βασικές επιλογές της Πειραιώς για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Facebook Comments