Την αναβίωση ένταξης σε παλαιότερη ρύθμιση οφειλών με την καταβολή δύο δόσεων, αλλά και τη δημιουργία σχημάτων 36 έως 72 δόσων για νέες οφειλές προανήγγειλε ο πρωθυπουργός από Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κοζάνη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παραπέμποντας σε εξειδίκευση των μέτρων αύριο Τετάρτη από τους αρμόδιους υπουργούς.

«Έχουν γίνει πολλά για τη διευθέτηση του ιδιωτικού χρέους μπορούν να γίνουν και άλλα» είπε και πρόσθεσε πως όσοι επιδιώκουν να αναβιώσουν τη συμμετοχή τους σε παλαιότερα σχήματα δόσεων θα μπορούν να το κάνουν μέσω της καταβολής δύο μηνιαίων δόσεων. «Ναι αυτό θα γίνεται και θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τους υπουργούς. Καταβάλλοντας 2 μηνιαίες δόσεις θα μπορούν να αναβιώσουν παλιές ρυθμίσεις» είπε.

«Υπάρχουν και συνεπείς συμπολίτες μας που δυσκολεύονται μετά την πανδημία. Πρέπει να κάνουμε κάτι και γι’ αυτούς και τις νέες οφειλές που δημιούργησαν. Θα υπάρξουν νέα σχήματα από 36 έως 72 δόσεις».

Τις εξιδικεύσεις των νέων μέτρων θα κάνουν αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 11.00 π.μ., ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Facebook Comments