Ένα από τα πιο δυνατά ψηφοδέλτια πανελλαδικά έχει η Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα.

Εκεί οι εν ενεργεία Κωστής Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Κουμουτσάκος, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης και η Ζωή Ράπτη, αλλά και ο αν. υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης που δεν είναι βουλευτής, θα διεκδικήσουν την εκ νέου είσοδό τους στη Βουλή. Από εκεί και πέρα υποψήφιοι θα είναι ο δημοσιογράφος Καρύδας Φώτης, που ήταν ξανά στο ψηφοδέλτιο το 2019, η Μήκα Μαριάνθη, αρχαιολόγος, επίσης ξανά υποψήφια το 2019, η Δημητρακάκη Αγγελική, καρδιολόγος-εντατικολόγος.

Για πρώτη φορά θα είναι υποψήφια συνολικά εννέα πρόσωπα από τα 20 που θα έχει το ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για τον Νίκο Ζόμπολα, ασφαλιστικό πράκτορα και αντιδήμαρχο Αγίας Παρασκευής.

Ακόμα για πρώτη φορά θα είναι οι: Μανώλης Κουτσογιαννάκης, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, ο Τάσος Καρανδρέας, διευθυντής Χειρουργικής στο Ιατρικό Αθηνών, ο Χρήστος Σούλης, οικονομολόγος και τραπεζικό στέλεχος, ο Τάσος Ζαχαρόπουλος, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής Εταιρείας και υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων το 2019, η Βρύνα Φωτεινή, πρώην αν. διοικητής Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα και η Αρια Αγάτσα, αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιες θα είναι ακόμα η Βάρσου Μαργαρίτα, πολιτικός επιστήμων και περιφερειακή σύμβουλος με τον κ. Πατούλη και η Νικολοπούλου Ολια, δικηγόρος.

Facebook Comments