Τρεις μαθητές Λυκείου, ηλικίας 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν για τον βιασμό 13χρονης σε ερημική περιοχή στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τρεις νεαρούς. Το κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς του τη φρίκη που έζησε και εκείνοι απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι μαθητές Λυκείου παρέσυραν τη 13χρονη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η ανήλικη φέρεται να γνώριζε τον έναν από τους τρεις που με πρόφαση ότι ήθελε να της πει κάτι, την παρέσυρε στο συγκεκριμένο σημείο την περασμένη Τρίτη (14/2). Όταν η μικρή διαπίστωσε ότι δεν ήταν μόνος του θέλησε να φύγει και τότε ένας εκ των τριών την έπιασε από το λαιμό και με τη χρήση βίας την οδήγησαν τελικά στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένου σπιτιού όπου τη βίασαν διαδοχικά και οι τρεις!

Η 13χρονη αποκάλυψε στη συνέχεια στους γονείς της, τι της είχε συμβεί και ο πατέρας της προχώρησε σε καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αναμένοντας και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που να επιβεβαιώνει τις άνομες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν άμεσα και οι τρεις νεαροί που είναι όλοι τους μαθητές Λυκείου και διαμένουν σε κοντινές περιοχές. Δυστυχώς είναι ένα ακόμη περιστατικό με αρνητικούς πρωταγωνιστές ανήλικους μαθητές, επιβεβαιώνοντας ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως βαθιά κοινωνικό.

Facebook Comments