Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο ή όχι του Sin Boy. Τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ασθενοφόρο, ενώ οι φήμες τον θέλουν νεκρό έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Πολλοί αναρωτιούνται αν πρόκειται για πραγματικότητα ή διαφημιστικό κόλπο, καθώς η είδηση είχε κυκλοφορήσει και το 2018. Στο προφίλ του ανέβηκε μία μαύρη εικόνα και ένα ποστ, το οποίο «επιβεβαίωνε» ότι έχει φύγει από τη ζωή.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination», ανέφερε η ανάρτηση, με τους θαυμαστές του να έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα, ενώ άλλοι του ζητούν να εμφανιστεί και να βάλει τέλος στις φήμες.

Την ίδια ώρα, πρώτα η αδερφή του πρώτα και στη συνέχεια η μητέρα του αντέδρασαν «περίεργα» στα social media. Συγκεκριμένα, η αδερφή του κοινοποίηση στο προφίλ της την παραπάνω ανάρτηση και άλλαξε την εικόνα του προφίλ της με μία μαύρη. Την ίδια αλλαγή έκανε και η μητέρα του φουντώνοντας έτσι τις φήμες που τον θέλουν νεκρό, ενώ απενεργοποίησε και τα σχόλια στις τελευταίες της αναρτήσεις.

 

Πάντως σημειώνεται ότι επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής για τον θάνατό του δεν υπάρχει. Αυτός είναι και ο λόγος, που οι θαυμαστές του είναι δύσπιστοι ως προς την εγκυρότητα των φημών.

Πηγή: In.gr

Facebook Comments