Υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία θα είναι ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3).

«Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», σημείωσε ο κ. Οικονόμου, τονίζοντας ότι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης είναι πράξη που τον τιμά».

«Ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε, αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη. Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές. Αν και δεν είναι του παρόντος, αλλού είναι τα ζητήματα για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια. Η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης, παρά το γεγονός ότι, όπως είπαμε, υπάρχει μια αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών, είναι μία πράξη η οποία τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό», είπε συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Facebook Comments