Στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός στο ραδιόφωνο του Real και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Σχετικά με το ότι ο Πρωθυπουργός ξέρει, ακριβώς αυτό σημαίνει ότι παίζουμε με τις λέξεις, γιατί όταν απάντησε ο κ. Οικονόμου για τη μη γνώση του Πρωθυπουργού προφανώς εννοούσε για το ότι δεν μπορούσε να ξέρει ποιος είχε τη συγκεκριμένη βάρδια και αν οι άλλοι δύο σταθμάρχες το έσκασαν πριν την ώρα τους και έσβησαν με μπλάνκο τις ώρες. Αυτό δεν είναι δουλειά του Πρωθυπουργού να το ξέρει. Ξέρει ότι η κατάσταση στο σιδηρόδρομο είχε ζητήματα. Για αυτό το λόγο αύξησε τη χρηματοδότηση, προχώρησε το έργο που είχε κολλήσει επί ΣΥΡΙΖΑ –την περιβόητη σύμβαση 717, ενέταξε στο Ταμείο Ανάκαμψης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που έχει να κάνει με τον ΟΣΕ και λίγες μέρες πριν το δυστύχημα στη Λάρισα θυμάμαι να λέει πόσο σημαντικό στοίχημα για τη δεύτερη τετραετία είναι η αναμόρφωση του ΟΣΕ» επισήμανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου.

Στη συνέχεια ο κ. Ρωμανός τόνισε: «Το ελάχιστο που οφείλουμε στα θύματα και στις οικογένειές τους είναι η αλήθεια. Είναι χυδαίο πάνω σε αυτήν την τραγωδία να προσπαθούμε με ψέματα να χτίσουμε μια πολιτική αντιπαράθεση. Δυστυχώς, όμως, το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Facebook Comments