Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Σεπόλια: Επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού

3 λεπτά ανάγνωση
3 Απριλίου 2023

Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο δέχθηκε η 12χρονη από τα Σεπόλια που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Σύμφωνα με το Reader.gr, άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι. Η μικρή αντιστάθηκε, ενώ ο άγνωστος κατάφερε να την τραυματίσει στο χέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας, Ασπασίας Ταραχοπούλου και Αντωνίας Λεγάκη, ο άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα. Το κορίτσι έσπρωξε την πόρτα και εκείνος πρόλαβε να της επιτεθεί με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι!

Καθώς το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, ο άγνωστος έφυγε.

Όπως σημειώνουν οι δικηγόροι, δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια δέχεται απειλές και μόλις δύο μέρες πριν, ενώ ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίθεση της Χαμάς πριν δύο χρόνια: ο πόλεμος, οι προσπάθειες για εκεχειρία και η δύσκολη πορεία προς την ειρήνη

Η επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ πριν δύο χρόνια αποτέλεσε σημείο

Η αλήθεια για την Καρυστιανού και τη δήθεν «χυδαία επίθεση»

Στην εκπομπή μου στο Action 24 την Κυριακή, συζητήσαμε για την προοπτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με τον Πούτιν για τον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ο Ρετζέπ