Την ενόχληση του Πέτρου Φιλιππίδη για το τηλεοπτικό συνεργείο που μετέβη χθες στην πολυκατοικία, όπου διαμένει πλέον ο ηθοποιός, μετέφερε ο δικηγόρος του.

Το ρεπορτάζ, σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, άφηνε ερωτήματα για το αν ο Πέτρος Φιλιππίδης μένει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ως προσωρινό τόπο κατοικίας στις Αρχές καθώς και για τις ώρες εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα.

Ενώ σημείωσε ότι δεν δόθηκε καμία άδεια στο συνεργείο της εκπομπής του Alpha “να χτυπάει τα κουδούνια για να βρει που μένει ο Φιλιππίδης” και τόνισε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει αναστατωθεί, στενοχωρηθεί και ενοχληθεί από το συμβάν.

Την ίδια ώρα, άφησε αιχμές κατά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου που δημοσιοποίησε τον τόπο κατοικίας του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς -όπως είπε- στο παρελθόν και το σπίτι του στο Ψυχικό και το πατρικό του “είχαν γίνει στόχος επιθέσεων από αγνώστους”. “Η αγωνία του είναι αν αύριο δεχτεί μια επίθεση την ώρα που θα βγει από το σπίτι του ποιος θα τον προστατεύσει;” τόνισε ο δικηγόρος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε λάθος και εξέθεσε σε κίνδυνο τον Πέτρο Φιλιππίδη “που τηρεί ευλαβικά” τους όρους αποφυλάκισής του.

Ανακοίνωσε δε ότι ο ηθοποιός “θα στραφεί νομικά και κατά της Στεφανίδου και κατά της ρεπόρτερ και θα πάει και στο ΕΣΡ”, ωστόσο θα δώσει την υπόθεση σε άλλο δικηγορικό γραφείο, καθώς ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι δεν μπορεί να την αναλάβει καθώς είναι δικηγόρος της γνωστής παρουσιάστριας και του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου για χρόνια.Facebook Comments