Ξυλοδαρμοί, αυθαίρετα και «μαύρο» χρήμα συνθέτουν το παζλ της ανομίας στη Μύκονο.

Με εισαγγελικό έγγραφο η Δικαιοσύνη προειδοποιεί τους υπευθύνους των Πολεοδομιών σε Μύκονο και Σύρο ακόμα και με συλλήψεις αν συνεχίσουν να ολιγωρούν έναντι παρανομιών.

Την ίδια στιγμή οι αρχαιολόγοι καταγγέλλουν πως οι νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων κτισμάτων είναι χιλιάδες στο Νησί των Ανέμων και οι αρχαιολογικές εκθέσεις… τρεις.

Σε έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, αποκαλύπτεται πως η εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου φέρνει τις υπηρεσίες δόμησης Μυκόνου και Σύρου σε δύσκολη θέση. «Δεν είναι δυνατόν να επικαλείσθε αδυναμία εντοπισμού των ως άνω ακινήτων, των οποίων σας έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής τοποθεσία με γεωγραφικές συντεταγμένες αλλά και τα πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη ή του νόμιμου εκπροσώπου της ιδιοκτήτριας εταιρείας αυτών όπως και η επωνυμία του καταστήματος, επιχείρησης, ξενοδοχείου κλπ. Οι μεν επιχειρήσεις ακίνητα ανήκουν ως επί το πλείστον σε επιφανείς ή γνωστούς επιχειρηματίες της Μυκόνου, τα δε υπαίτια πρόσωπα είναι γνωστά στην Υπηρεσία σας από προηγούμενες παραβάσεις».




 

Facebook Comments