Στο νοσοκομείο, σε τεχνητό κώμα, συνεχίζει να παραμένει ο 20χρονος φοιτητής, Γεράσιμος Ιάσονας, ο οποίος και επέβαινε στο επιβατικό τρένο Intercity 62 το μοιραίο βράδυ που σημειώθηκε η σύγκρουση στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος επέβαινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο βαγόνι και ήταν ο μόνος που επιβίωσε της θανατηφόρας σύγκρουσης με την εμπορική αμαξοστοιχία.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας και μπορούν ένα ψήγμα αισιοδοξίας παρά το γεγονός ότι παραμένει σε τεχνητό κώμα.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται ο 20χρονος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο από τον τραυματισμό του, όταν και εκσφενδονίστηκε από το επιβατικό τρένο με αποτέλεσμα να πέσει λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της σύγκρουσης.

Πλέον, οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται στην εγκεφαλική του λειτουργία με τους γονείς του να παραμένουν δίπλα του από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του gegonota.news, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα.

Facebook Comments