Φραστική επίθεση σημειώθηκε στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του portoni.gr, ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παναγής Καππάτος και ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης έπιναν καφέ σε καφετέρια περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή, ενώ ένας εξ αυτών έφτυσε επιδεικτικά στο έδαφος.

Ο Νίκος Μάνεσης ζήτησε τον λόγο για το συμβάν και η κατάσταση δυναμιτίστηκε. Τα χειρότερα αποσοβήθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από την πλευρά του, ο Παναγής Καππάτος, σε ανάρτησή του στα social media, κάνει λόγο για «αγανακτισμένους» που βιαιοπράγησαν και παλαιότερα, ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός». Μάλιστα παραθέτει και άλλα περιστατικά που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια, με «πρωταγωνιστή» το άτομο που έφτυσε.

Σύμφωνα με τον «γαλάζιο» βουλευτή, επίθεση σημειώθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν.

Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.

Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη».

Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:

Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν. 

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.

Facebook Comments